handmade products

love for beauty

take a look at our handmade products

unique leather handbags

leather bags

unique leather aprons that gain a wonderful patina when used and are only more beautiful

aprons

NEW necklaces - dolls in colorful colors

Jewelry

NOVO - Nosilci za vrečke za pasje odpadke

ostalo

Zakaj Izbrati RDIZAJN?

Unikatni Ročno Izdelani Izdelki
Vsak izdelek je ročno izdelan z veliko pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja edinstvenost in vrhunsko kakovost. Ponosni smo na naše unikatne kreacije, ki odražajo tradicijo in metnost ročne izdelave.
Vrhunska Kakovost aterialov
Uporabljamo le najboljše materiale, vključno z naravnim usnjem in visokokakovostnim lesom, ki zagotavljajo trajnost in dolgotrajno uporabo naših izdelkov. Naša zavezanost k vrhunski kakovosti se kaže v vsakem izdelku.
Eleganten in Sodoben Dizajn
Naši izdelki združujejo tradicionalne tehnike z modernim dizajnom, kar ustvarja elegantne in funkcionalne dodatke, ki se prilegajo vsakemu stilu. Ne glede na to, ali iščete nekaj za posebne priložnosti ali za vsakodnevno uporabo, naši izdelki so prava izbira.
Ekološkost
Zavezani smo k trajnostni proizvodnji in odgovorni uporabi virov. Naši leseni dodatki so izdelani iz trajnostno pridobljenega lesa, s čimer podpiramo okolju prijazne prakse in zmanjšujemo vpliv na okolje.
Praktičnost in Funkcionalnost
Naši izdelki niso le lepi, temveč tudi izredno praktični. Pametno oblikovani notranji predelki in dodatki zagotavljajo, da boste imeli vse svoje potrebščine organizirane in vedno pri roki.
Podpora Lokalni Proizvodnji
Vsi naši izdelki so izdelani v Sloveniji, kar podpira lokalno gospodarstvo in ohranja tradicionalne obrti. Z nakupom naših izdelkov podpirate lokalne obrtnike in prispevate k ohranjanju kulturne dediščine.

en